marți, 15 februarie 2011

Alex Velea la Giurgiu !


    Alex Velea la Giurgiu !

Dupa  succesul extraordinar pe care l-a avut concertul lui Guess Who , publicul giurgiuvean a prins gustul show-rilor de calitate si a cerut mai multe nume mari.
Giurgiu Events  , organizatorii acestor evenimente , alaturi de partenerii sai   locali printre care  :  clubul Redhouse ,ziarul Giurguveanul, Doncafe coffe &lounge, Giurgiu-net.ro,  Saptamana Giurgiuveana   ,  va propun un alt eveniment de senzatie.

In data de 26 februarie 2011, incepand cu ora 22.00 ,  celebrul star al muzicii r’n’b din Romania,  pe numele sau Alex Velea , va concerta in Giurgiu.  Aceeasi locatie, un show de zile mari, multi fani si un pret al biletelor foarte mic , sunt reteta perfecta pentru o seara ce se anunta a fi de neuitat. 

Cel  mai bun produs al mainstream-ului romanesc al anului 2010,  Alex ,  va propune  un concert al carui tema principala va fi  inceputul primaverii , si  totodata  ziua  tuturor domnisoarelor si doamnelor  ,  petrecerea r’n’b, dance si pop fiindu-le dedicata in totalitate acestora.
Cunoscut pentru hiturile sale cum ar fi :  “Yamasha” , “Secret” , “Doar ea” , “Don’t say its over” si cel mai recent single “One Shot” ,  cu carisma si  forma sa fizica de invidiat ,   Alex este fara discutie cel mai cunoscut artist produs de  HaHaHa Production, label care ii mai promoveaza si pe Smiley, Wanda, Grasu XXL  si altii.
Cum Giurgiul are un public extraordinar ,  show-ul din data de 26 februarie nu are cum sa nu fie un real succes , iar orasul va mai bifa in istoria sa inca un moment de calitate…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu