miercuri, 2 martie 2011

Grasu XXL si Maximilian la Giurgiu pe 19 martie 2011 !

Nu este nici un fel de minciuna ! Sau campanie falsa ! Grasu XXL si Maximilian au confirmat participarea la event-ul din 19 martie 2011, in clubul RedHouse din Giurgiu.

Maximilian tocmai vine dupa un nou hit pe care il gasiti aici : http://www.youtube.com/watch?v=lvFwOkOPqv8

Iar Grasu ne va incanta iar cu bucati deja cunoscute de fani , cum ar fi "Azi Nu" , "Pizde la volan" sau "Fara Filtru" .

Deja in momentul de fata, ruleaza teaserul oficial al evenimentului http://www.youtube.com/watch?v=_ko8De51Tmk

Dupa cum ati putut observa, Giurgiu Events si-a mutat activitatea intr-o zona mult mai complexa , cum este organizatia Giurgiu People, care se ocupa cu tot ceea ce este monden in momentul de fata in Giurgiu si promoveaza numai chestii cool !

mai multe detalii pe pagina oficiala de Facebook : http://www.facebook.com/GiurgiuPeople

Incepand de vineri 4 martie 2011, se vor putea achizitiona bilete in avans in cafeneaua Doncafe Coffee&Lounge la pretul de 15 ron. Numarul biletelor in avans este limitat la 100. Restul biletelor se vor gasi la intrare (sub forma de bratara de acces si identificare) in seara evenimentului la pretul de 20 ron.

Acestea sunt ultimile detalii oficiale ale planului de desfasurare al evenimentului. Va asteptam sa sustineti divertismentul de calitate din Giurgiu ! Peace !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu