miercuri, 23 februarie 2011

Alex Velea : Sesiune de autografe si poze cu fanii in cafeneaua Doncafe Coffee&Lounge

Alex Velea va ajunge maine in Giurgiu pentru prima data in cariera sa. Si, pentru ca vine dupa o perioada destul de dificila ( a suferit o interventie chirurgicala ) , a decis sa incerce sa treaca peste asta impreuna cu fanii, promitandu-le acestora ceva inedit.

Artistul va primi autografe pe ghipsul atasat mainii sale , de la sustinatorii din Giurgiu , iar acestia vor putea sa interactioneze direct cu starul R'n'B . Este propunerea lui Alex pentru Giurgiu, iar noi vom incerca sa-i dam curs , de aceea, echipa Giurgiu Events, a stabilit o conferinta de presa, cu autografe si fotografii , inainte de a incepe show-ul.

Astfel ca, sambata 26 februarie, incepand cu ora 21.30 , va asteptam la cafeneaua Doncafe Coffee&Lounge (situata vizavi de teatrul Valah pe partea cu Turnul) pentru o jumatate de ora in care Alex Velea isi va intalni live fanii si va raspunde intrebarilor acestora.

Ne vedem cu totii acolo, chiar inainte de concertul care se va sustine in clubul RedHouse , incepand cu ora 22.00. See u there !

3 comentarii:

  1. sunt norocos : Felicitari, ai fost ales castigatorul zilei de joi, cu raspunsul tau corect. Te asteptam sambata, la cafeneaua doncafe, de la ora 21.30 pentru autografe cu Alex, si apoi , de la 22.00 la intrarea in club RedHouse, unde numele tau este trecut pe lista de castigatori ai concursului Alex pe Facebook.

    Ne vedem sambata

    Felicitari !!

    On Thu, Feb 24, 2011 at 9:08 AM, Rafael wrote:

    Grasu’ XXL şi Alex ,Produs de Smiley – Hahaha Production – single-ul Turnin’

    Dumitru Rafael , 30.07.1984

    RăspundețiȘtergere
  2. inteleg marketingul, dar pana la a spune ca e prima data cand vine in giurgiu e cale lunga...a mai avut cel putin 2 spectacole in oras

    RăspundețiȘtergere
  3. scuze...intrucat echipa nu este din Giurgiu, am fost informati mai putin corect asupra acestui aspect. Dar lumea s-a simtit bine, asta e tot ce conteaza !

    RăspundețiȘtergere